Welke van jouw future skills hebben aandacht nodig?

“In een wereld die zo snel verandert leer je een leven lang. Maar wie wil dat nu? Combineer plezier met leren en leer iedere dag een beetje.”

Nederland elke dag een klein beetje beter maken

NLOntdekt wil financieel professionals in Nederland slimmer en beter maken. En daardoor Nederland slimmer en beter. Dat is namelijk het enige antwoord op de robotisering, de digitalisering en het ongelofelijke tempo van veranderingen in de financiële wereld door de technologische ontwikkelingen.

Waar moet jij aan werken? Wat zien bedrijven graag in hun werknemers? Heb je in kaart welke future skills je al machtig bent en welke je nodig hebt om over 5 jaar on top of the game te zijn?

NLOntdekt is ontwikkeld door Lindenhaeghe. Lindenhaeghe is een snelgroeiend opleidings-, trainings- en exameninstituut voor professionals. Bij ons kun je terecht voor vakgerichte (financiële) opleidingen, examens en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Voor al je verdere vragen kun je contact opnemen met Lindenhaeghe.

Korte masterclasses voor financials

Dr. Laura A. Jana over de vaardigheden die mensen nodig hebben in de 21e eeuw

masterclass

Dr. Laura A. Jana over de vaardigheden die mensen nodig hebben in de 21e eeuw

Is het onderwijs in staat om kinderen voor te bereiden op de toekomst en hen de juiste vaardigheden te leren?

Peter Diamandis over onze toekomst van overvloed

masterclass

Peter Diamandis over onze toekomst van overvloed

Door technologische vooruitgang kunnen we de problemen van deze tijd oplossen. Maar dan moeten we wel wat obstakels overwinnen.

Future skills; je hebt ze sneller nodig dan je denkt.