Coachend Leidinggeven

De training Coachend Leidinggeven helpt je om de leider te zijn waarvoor mensen om je heen door het vuur gaan. Leidinggeven is meer dan delegeren; je moet weten wat er speelt en wat voor je werknemers en collega’s belangrijk is. Je wilt namelijk een omgeving creëren waarin je team tot het uiterste gaat. Na afloop van de training Coachend Leidinggeven ben je hiertoe in staat.

 • Kleine groepen, intensieve begeleiding
 • Aan de slag met sterke en zwakke punten
 • Praktijkvoorbeelden
8,3 op Springest.nl

Claim direct je plek

Al 5 jaar op rij #1

De beste trainers

Jouw leerdoelen staan centraal

Coaching na afloop

Geef je medewerkers de ruimte

Als leidinggevende ben je soms zo gefocust op resultaat dat je vergeet dat de mensen met wie je werkt het belangrijkste kapitaal zijn. Geen middel, maar een doel. Wanneer je medewerkers meer plezier en vertrouwen in hun werk hebben, raken ze meer gemotiveerd. En daarvan profiteert de hele organisatie. Met de training Coachend Leidinggeven leer je de mensen om je heen beter te begrijpen, waardoor je makkelijker aanstuurt. Als coach en inspirator het voortouw nemen in plaats van als hardliner; Coachend Leidinggeven biedt je de tools die je nodig hebt om anderen te laten groeien. Verken je eigen sterke punten en leer je valkuilen te vermijden. Je leert feedback geven waar mensen echt iets mee kunnen. Ook ben je na afloop van training beter in staat confrontaties te managen.
Lees meer »

Mensen bewegen, laten ontplooien en ontwikkelen, resultaten behalen die niet voor mogelijk werden geacht… leidinggeven is zoveel meer dan mensen aan een planning houden. Je bent als leider altijd bezig met het beïnvloeden van gedrag. In feite ben je een trainer. Bovendien leer je met de training Coachend Leidinggeven niet alleen de manieren waarop je je team beweegt. Middels interactie met andere deelnemers, ervaringsuitwisseling en onderlinge feedback over goede en slechte eigenschappen leer je ook jezelf als individu en als coach beter kennen.

Dat is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan…

Het vergt een andere manier van leidinggeven. Eentje waarbij je jezelf ‘parkeert’. Aannames heeft iedereen. En je laat ze niet zomaar los. Soms hoeft dat ook niet. Het is in ieder geval belangrijk dat je je bewust van je aannames bent en dat je transparant bent. Maak ze bespreekbaar en vraag feedback aan anderen. Misschien laat je je in gesprekken leiden door aannames zonder dat je je ervan bewust bent.

De grootste uitdaging

Als leidinggevende ben je eindverantwoordelijk, terwijl coachend leidinggeven gebaseerd is op vertrouwen. Je ziet vaak organisaties die voor een coachend leidinggeven-model willen gaan, maar die tegelijkertijd wel vasthouden aan functioneringsgesprekken. Dat is verwarrend. Binnen zo’n organisatie is het niet vreemd dat je niet zo goed weet welke kant je nu op wilt. Aan de ene kant moet je je kwetsbaar opstellen om vertrouwen te winnen van je team. Aan de andere kant ben je de baas die de touwtjes in handen heeft en kritiek levert. Mensen durven daardoor wellicht niet het achterste van hun tong te laten zien. Maar als je niet achterhaalt wat ze echt vinden, wordt het voor jou als leidinggevende een stuk lastiger daarop in te spelen.

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

Beste Opleider van Nederland

Al 5 jaar op rij dé nummer 1 van alle opleidingen

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

Direct en persoonlijk contact

Onze medewerkers helpen je verder

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

De beste professional trainers

Zij zorgen ervoor dat jij bij de les blijft

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

Coaching na afloop

Begeleiding tot een maand na afloop van je training

Meer dan 40.000 financials volgen per jaar een opleiding bij Lindenhaeghe.

Ine Bimsbergen

Ine Bimsbergen

Trainer Lindenhaeghe

“Mensen inspireren mij. Het zien en horen wat drijfveren zijn en daar op inspelen is wat ik graag doe. Respectvol, confronterend en humorvol. Alles met het doel bewustwording te creëren en jou verder te laten groeien. Zodat je je kracht kunt inzetten en je kwaliteiten kunt benutten. Want dat is wat ik iedereen van harte gun en waar ik met plezier aan wil bijdragen.”

Het maximale uit de training

De training Coachend Leidinggeven wordt gegeven door gedreven communicatie- en gedragstrainers. De trainers hebben veel ervaring met diverse trainingsmethoden. De interactie met de trainer en andere deelnemers en de kleine groepen zorgen ervoor dat jij het maximale uit deze training haalt.

Onze manier van werken

De training Coachend Leidinggeven start met een online intake. Hierin formuleer je jouw persoonlijke leerdoelen. Met deze doelen gaan we aan de slag tijdens de training. We beperken groepen altijd tot een minimum, zodat jij altijd de aandacht krijgt waar je behoefte aan hebt.

Via Mijn Lindenhaeghe heb je toegang tot meerdere praktijkopdrachten, klaargezet door onze ervaren gedragstrainers. Daarmee pas je de stof uit de training direct toe op situaties uit je eigen leven. En tot een maand na de laatste trainingsdag staan onze experts voor je klaar met advies, bijvoorbeeld om praktijksituaties met je door te nemen.

Ontdek de kracht van een vergroot zelfvertrouwen.

Goed om te weten voor de training

 • De prijs is inclusief studiemateriaal
 • geen verrassingen
 • Er zijn diverse betaalmogelijkheden
 • waaronder de mogelijkheid in termijnen te betalen
 • Wij zorgen op de trainingsdag goed voor je
 • onder andere met een goede lunch
 • BTW-vrij bestellen is mogelijk
 • daarover lees je hier meer