Effectief Communiceren

Na afloop van de training Effectief Communiceren heb jij goed inzicht in je eigen communicatiestijl. Daardoor kun je beter omgaan met lastige situaties, weerstand en weet hoe je in gesprekken de lead neemt.

 • Klassikale training van 3 dagen
 • Ervaren gedragstrainer
 • Persoonlijke begeleiding
8,0 op Springest.nl

Claim direct je plek

Al 5 jaar op rij #1

De beste trainers

Jouw leerdoelen staan centraal

Coaching na afloop

Diep inzicht in je communicatiestijl als financial

Na afloop van de training Effectief Communiceren heb jij goed inzicht in je eigen communicatiestijl. Daardoor kun je beter omgaan met lastige situaties, weerstand en weet je hoe je in gesprekken jij de lead neemt. Je leert om je beter in te leven in je gesprekspartner, waardoor je sneller aansluiting vindt. Hiervoor leer je verschillende gespreksvaardigheden die je kunt inzetten. Aan het eind communiceer je helder, tactisch en to the point. Daardoor werk je een stuk effectiever en prettiger samen met diverse mensen.
Lees meer »

Automatisering en robotisering duwen jou als professional steeds meer in een strategische rol. Klanten kijken steeds meer naar jou voor advies. Effectief communiceren maakt daarbij het verschil. Hoe meer verschillende communicatiestijlen je beheerst, hoe beter je in staat bent effectief te communiceren met verschillende mensen.

In onze training leer je, om te beginnen, actief luisteren, goed waarnemen en juist interpreteren. Vervolgens werk je aan het bijschaven van je non-verbale communicatie; minstens zo belangrijk. Aan het einde van de training ben je in staat gesprekken te sturen en beschik je over meer tools in je rugzak om je eigen punten succesvol over te brengen.

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

Beste Opleider van Nederland

Al 5 jaar op rij dé nummer 1 van alle opleidingen

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

Direct en persoonlijk contact

Onze medewerkers helpen je verder

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

De beste professional trainers

Zij zorgen ervoor dat jij bij de les blijft

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

Coaching na afloop

Begeleiding tot een maand na afloop van je training

Meer dan 40.000 financials volgen per jaar een opleiding bij Lindenhaeghe.

Hanneke Janzen

Hanneke Janzen

Trainer Lindenhaeghe

“Inmiddels werk ik al zo’n 20 jaar als trainer Communicatieverbetering. Mijn trainingen spelen zich af op het grensvlak van vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Ik breng mijn deelnemers graag in beweging. Met als resultaat inzicht in communicatieprocessen en vaardigheden die je vol zelfvertrouwen in kunt zetten.”

Het maximale uit de training

De training Effectief Communiceren wordt gegeven door gedreven communicatie- en gedragstrainers. De trainers hebben veel ervaring met diverse trainingsmethoden. De interactie met de trainer en de kleine groepen zorgen ervoor dat jij het maximale uit deze training haalt.

Onze manier van werken

De training Effectief Communiceren start met een online intake. Hierin formuleer je jouw persoonlijke leerdoelen. Met deze doelen gaan we aan de slag tijdens de training. We beperken groepen altijd tot een minimum, zodat jij altijd de aandacht krijgt waar je behoefte aan hebt.

Via Mijn Lindenhaeghe heb je toegang tot meerdere praktijkopdrachten, klaargezet door onze ervaren gedragstrainers. Daarmee pas je de stof uit de training direct toe op situaties uit je eigen leven. En tot een maand na de laatste trainingsdag staan onze experts voor je klaar met advies, bijvoorbeeld om praktijksituaties met je door te nemen.

Ontdek de kracht van Effectief Communiceren. Schrijf je in.

Goed om te weten voor de training

 • De prijs is inclusief studiemateriaal
 • geen verrassingen
 • Er zijn diverse betaalmogelijkheden
 • waaronder de mogelijkheid in termijnen te betalen
 • Wij zorgen op de trainingsdag goed voor je
 • onder andere met een goede lunch
 • BTW-vrij bestellen is mogelijk
 • daarover lees je hier meer