Harvard Onderhandelen

De training Harvard Onderhandelen zorgt ervoor dat jij deals sluit. Na afloop van de training ben je in staat onderhandelingen in win/win oplossingen te laten eindigen. Je leert onderhandelen met behoud van relatie en hoe je kunt komen tot creatieve oplossingen die het wederzijdse belang dienen.

 • Onderhandelen met behoud van de relatie
 • Persoonlijke coaching van een ervaren trainer
 • Onderhandelingen oefenen tot beheersing
9,0 op Springest.nl

Claim direct je plek

Al 5 jaar op rij #1

De beste trainers

Jouw leerdoelen staan centraal

Coaching na afloop

Word een effectieve onderhandelaar

Na afloop van de training Harvard Onderhandelen ben jij een gedegen onderhandelingspartner die weet hoe je kunt komen tot (creatieve) oplossingen die het wederzijds belang dienen (win/win). Je kent het verschil tussen standpunten en belangen, weet hoe je het gesprek kunt ombuigen van standpunten naar belangen en kunt de juiste vragen stellen in de verschillende fasen van het gesprek.
Lees meer »

De methode Harvard Onderhandelen draait om vijf spelregels. Een van die regels is: maak onderhandelingen (of een conflict) niet persoonlijk en respecteer je onderhandelingspartner. Een belangrijke reden voor het mislukken van een onderhandeling is het ineenstorten van de interpersoonlijke relatie en dynamiek tussen partijen. Goede communicatie voorkomt dat. Begrijpend luisteren, kritisch doorvragen, empathisch kunnen zijn en emoties aanvoelen helpen je om een gesprek gaande te houden zodat je effectief blijft. Zelfs wanneer je onderhandelingspartner niet voornemens is mee te werken, biedt de Harvard-methode uitkomst.

Een andere spelregel is: gebruik objectieve criteria. Daarmee voorkom je dat emoties de overhand nemen. Een goede voorbereiding op je onderhandeling helpt daarbij. Bijvoorbeeld in het geval van een onderhandeling over kosten. Diverse scenario’s op voorhand doorrekenen helpt je om te kunnen blijven focussen op de cijfers en je weet exact waarom een voorstel van de ‘tegenpartij’ onhaalbaar is.

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

Beste Opleider van Nederland

Al 5 jaar op rij dé nummer 1 van alle opleidingen

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

Direct en persoonlijk contact

Onze medewerkers helpen je verder

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

De beste professional trainers

Zij zorgen ervoor dat jij bij de les blijft

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

Coaching na afloop

Begeleiding tot een maand na afloop van je training

Meer dan 40.000 financials volgen per jaar een opleiding bij Lindenhaeghe.

Hanneke Janzen

Hanneke Janzen

Trainer Lindenhaeghe

“Inmiddels werk ik al zo’n 20 jaar als trainer Communicatieverbetering. Mijn trainingen spelen zich af op het grensvlak van vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Ik breng mijn deelnemers graag in beweging. Met als resultaat inzicht in communicatieprocessen en vaardigheden die je vol zelfvertrouwen in kunt zetten.”

Het maximale uit de training

Gedreven communicatie- en gedragstrainers die veel ervaring hebben met diverse trainingsmethoden helpen je bij de training Harvard Onderhandelen. De interactie met de trainer en de kleine groepen zorgen ervoor dat jij het maximale uit deze training haalt.

Onze manier van werken

De training Harvard Onderhandelen start met een online intake. Hierin formuleer je jouw persoonlijke leerdoelen. Met deze doelen gaan we aan de slag tijdens de training. We beperken groepen altijd tot een minimum, zodat jij altijd de aandacht krijgt waar je behoefte aan hebt.

Via Mijn Lindenhaeghe heb je toegang tot meerdere praktijkopdrachten, klaargezet door onze ervaren gedragstrainers. Daarmee pas je de stof uit de training direct toe op situaties uit je eigen leven. En tot een maand na de laatste trainingsdag staan onze experts voor je klaar met advies, bijvoorbeeld om praktijksituaties met je door te nemen.

Ontdek de kracht van effectief onderhandelen. Schrijf je in.

Goed om te weten voor de training

 • De prijs is inclusief studiemateriaal
 • geen verrassingen
 • Er zijn diverse betaalmogelijkheden
 • waaronder de mogelijkheid in termijnen te betalen
 • Wij zorgen op de trainingsdag goed voor je
 • onder andere met een goede lunch
 • BTW-vrij bestellen is mogelijk
 • daarover lees je hier meer