Persoonlijke Effectiviteit

In de training Persoonlijke Effectiviteit leer je om meer uit jezelf te halen. Je werkt aan je zelfvertrouwen, leert assertiever en energieker te zijn en na afloop van de training kun je jezelf beter handhaven in lastige situaties.

 • Klassikale training van 3 dagen
 • Ervaren gedragstrainer
 • Persoonlijke begeleiding
8,5 op Springest.nl

Claim direct je plek

Al 5 jaar op rij #1

De beste trainers

Jouw leerdoelen staan centraal

Coaching na afloop

In staat jezelf te overtreffen

Onzekerheid, nieuwe situaties of simpelweg een hoge werkdruk kunnen ervoor zorgen dat je je niet kunt presenteren zoals je wilt. Het goede nieuws: jij bent tot veel meer in staat dan je denkt. Die spanning voor een presentatie kun je overwinnen. En je kunt er ook voor zorgen dat jouw mening tijdens een vergadering telt. Maar daar moet je wel zelf wat voor doen. Persoonlijke effectiviteit heeft vaak te maken met zelfverzekerder worden. Hoe meer zelfvertrouwen je hebt, hoe minder afhankelijk je bent van een ander. Kortom; hoe meer je de regie in handen houdt.
Lees meer »

Jij hebt echt wel zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen heeft iedereen van nature. Maar je bent het misschien verleerd. Als je hebt meegekregen dat je van een dubbeltje nooit een kwartje maakt, dan is de kans groot dat je vanuit een belemmerende overtuiging handelt. Je bent ervan overtuigd dat je iets niet kunt, daar ben je op ingesteld en daar reageert je lichaam op. Als je baas dan ineens wel naar je mening vraagt tijdens een vergadering, klap je dicht of begin je te zweten.

Wees je daarvan bewust!

Als je je daarvan bewust bent, kun je eraan werken. En kun je van een belemmerende overtuiging juist een bekrachtigende overtuiging maken. Dan kom je direct bij de grootste uitdaging uit: zelfbewustheid creëren. Daarbij wordt je geconfronteerd met je mindere kanten en loop je ook risico. Je bent namelijk eigenaar van en verantwoordelijk voor je eigen groei. Als je iets hebt bereikt, krijg je meer zelfvertrouwen, wat je ontwikkeling stimuleert. Maar anderen kunnen bijvoorbeeld ook negatief op je mening reageren en het oneens zijn. Hoe reageer je daar daar dan op?

Je wordt niet in 5 lessen een expert in persoonlijke effectiviteit. Daar is geen quickfix voor. Het is een continu proces, waar je dagelijks aan werkt. Het leuke is dat elke overwinning op jezelf bijdraagt aan meer zelfvertrouwen. Zo blijf je groeien.

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

Beste Opleider van Nederland

Al 5 jaar op rij dé nummer 1 van alle opleidingen

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

Direct en persoonlijk contact

Onze medewerkers helpen je verder

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

De beste professional trainers

Zij zorgen ervoor dat jij bij de les blijft

De vier zekerheden van Lindenhaeghe

Coaching na afloop

Begeleiding tot een maand na afloop van je training

Meer dan 40.000 financials volgen per jaar een opleiding bij Lindenhaeghe.

Veronique van den Berg

Veronique van den Berg

Trainer Lindenhaeghe

“Vanuit oprechte interesse in mensen vind ik het bijzonder om steeds met mensen een training of coaching in te gaan en hun daarin te zien ontwikkelen. Het ontwikkelen van zelfaccepterend vermogen, authenticiteit en het vergroten van potentieel is het mooiste van mijn vak als trainer en coach. Ik doe dit graag met een combinatie van zorgvuldigheid en feedback on the spot. Dit vanuit de overtuiging dat ieder mens zich kan ontwikkelen als hij/zij iets anders wil en daar keuzes in kan en mag maken.”

Het maximale uit de training

De training Persoonlijke Effectiviteit wordt gegeven door gedreven communicatie- en gedragstrainers. De trainers hebben veel ervaring met diverse trainingsmethoden. De interactie met de trainer en de kleine groepen zorgen ervoor dat jij het maximale uit deze training haalt.

Onze manier van werken

De training Effectief Communiceren start met een online intake. Hierin formuleer je jouw persoonlijke leerdoelen. Met deze doelen gaan we aan de slag tijdens de training. We beperken groepen altijd tot een minimum, zodat jij altijd de aandacht krijgt waar je behoefte aan hebt.

Via Mijn Lindenhaeghe heb je toegang tot meerdere praktijkopdrachten, klaargezet door onze ervaren gedragstrainers. Daarmee pas je de stof uit de training direct toe op situaties uit je eigen leven. En tot een maand na de laatste trainingsdag staan onze experts voor je klaar met advies, bijvoorbeeld om praktijksituaties met je door te nemen.

Ontdek de kracht van een vergroot zelfvertrouwen. Schrijf je in.

Goed om te weten voor de training

 • De prijs is inclusief studiemateriaal
 • geen verrassingen
 • Er zijn diverse betaalmogelijkheden
 • waaronder de mogelijkheid in termijnen te betalen
 • Wij zorgen op de trainingsdag goed voor je
 • onder andere met een goede lunch
 • BTW-vrij bestellen is mogelijk
 • daarover lees je hier meer